Om blogs.conzoomer.com

Den moderne forbruger er mere oplyst end nogensinde. Alligevel synes en fri debat og diskussion mellem forbrugerne at være hensat til mediernes eller industriens agenda. Denne blog er oprettet af conzoomer.com for at åbne for den frie ytring om forholdene for dagligvareforbrugerne i Danmark.

Blogs’ne er fasciliteret af en lang række skribenter med hver deres videns- og/ eller fagområde, som inviterer til dialog baseret på hver deres bidrag og indlæg med det overordnede mål: At den danske forbruger bliver bedre oplyst og mere bevidst om forholdene i den danske dagligvarehandel – på samme måde som www.conzoomer.com søger at skabe overblik over dagligvaretilbud.

Chefredaktør og moderator på denne blog er Nicolai Lassen, som er en uafhængig journalist og mangeårig debattør.

Holdninger og udsagn på disse blogs er ikke afstemt – eller endda nødvendigvis samstemmende – med CONZOOMER og er ikke genstand for censur eller redigering. Redaktøren kan vælge at moderere indlæg eller kommentarer ud fra almindelig betragtninger om god omgangstone, soberhed og evt. Injurierende forhold.

God læsning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>