SR9009???

SR9009 – hmm er det et stelnummer til min cykel, er det en nummerplade eller er det en eller anden form for stregkode…? Nej SR9009 er et nummer du skal huske hvis du gerne vil være stærkere, slankere og mere udholdende uden at røre en finger! SR er et stof som går ind og øger stofskiftet i musklerne ved at binde og aktivere et fedtforbrændende protein – det er i hvert fald set hos vores små venner musene. Aktivere et fedtforbrændende protein i musklerne – kæmpe øjenåbner for dansken – nu mere fysisk aktiv du er, desto højere stofskifte i musklerne selv når du sidder på din flade fredag aften – ingen hokus pokus all natural :)  Forskerne håber at stoffet kan bruges i kampen med fedme og stofskiftesygdomme som fx type 2 diabetes. Der er jo en masse fluer med et smæk, Maria du burde være overlykkelig… Disse to folkesygdomme er kommet af for meget inaktivitet igennem de sidste 50 år og nu vil forskerne så bekæmpe dem med (endnu) en pille hvor dansken kan sidde på sin flade (inaktiv), indtage en pille fredag aften sammen den 1½ liter cola og pizzaen og i naiv tro tænke at: “nu bliver alting bedre”.

Dansken – Vågen nu op!!! Hvis produktet lyder som noget man ikke engang har lyst til at gi’ sin hund, hvorfor skulle man så hælde det indenbords, når vi nu kan aktivere de samme mekanismer naturligt?

I hvilket år var det lige, at menneskeheden mistede den sunde fornuft?

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>